Stortinget - Møte fredag den 18. juni 1999 kl. 10

Dato: 18.06.1999

Referatsaker

Sak nr. 9

Referat

  • 1.(250)

    Forslag fra stortingsrepresentantene Siv Jensen, Kenneth Svendsen og Per Erik Monsen om at ingen kommuner skriver ut ulovlig høye kommunale avgifter (Dokument nr. 8:68 (1998-99))

    Enst.: Sendes kommunalkomiteen.

  • 2.(251)

    Stortingets presidentskap har med hjemmel i Forretningsordenens § 15 annet ledd besluttet å omfordele forslag fra stortingsrepresentantene Ursula Evje og Ulf Erik Knudsen om fleksibel lønnspolitikk i skoleverket fra kirke-, utdannings- og forskningskomiteen til familie-, kultur- og administrasjonskomiteen (Dokument nr. 8:55 (1998-99))

    Enst.: Vedlegges protokollen.

Presidenten: Før møtet heves, vil presidenten meddele at det på relativt kort varsel eventuelt kan bli aktuelt å kalle sammen Stortinget til forhandlinger i løpet av sommeren. Tidspunkt for dette kan presidenten i dag ikke antyde.

De ordinære forhandlinger gjenopptas torsdag 30. september kl. 13 med møte i Odelstinget og umiddelbart deretter møte i Stortinget.

Da dette er det siste ordinære stortingsmøtet før ferien, vil presidenten benytte anledningen til å takke alle for godt samarbeid og for den innsats som er gjort denne våren. Videre vil presidenten ønske alle medrepresentanter, Regjeringens medlemmer, Stortingets ansatte, presselosjen og alle andre som har sitt arbeid knyttet til Stortingets virksomhet, en riktig god og helsebringende sommer!