Stortinget - Møte fredag den 20. juni 2003 kl. 10

Dato: 20.06.2003

Referatsaker

Sak nr. 11

Referat

  • (301)

    Forslag fra stortingsrepresentantene Magnhild Meltveit Kleppa og Arne Braut om en særskilt kompensasjon til Sør-Trøndelag fylkeskommune i forbindelse med utbyggingen av reionsykehuset i Trondheim (RiT) 2000 (Dokument nr. 8:136 (2002-2003))

    Enst.: Sendes kommunalkomiteen.

Presidenten: Før møtet heves, vil presidenten få lov til å takke alle stortingsrepresentantene for det utmerkede samarbeidet vi har hatt gjennom denne sesjonen.

I pressen forsøkes det å skapes et inntrykk av at det er kaotiske forhold i Stortinget. Det må jeg på det sterkeste ta avstand fra. Stortinget har fattet flertallsvedtak i alle de saker som er forelagt og tatt opp til behandling. Dette tyder på at det er god samarbeidsånd, samtidig som de politiske partiene er aktive i et forsøk på å tale sine velgeres sak.

Jeg vil også takke alle Stortingets ansatte, spesielt Stortingets direktør og Stortingets sekretærer, for en utmerket jobb.

Jeg takker også presselosjen for samarbeidet i den sesjonen som vi nå er ferdig med (munterhet i salen) – dette skal vi ikke stemme over!