Stortinget - Møte tirsdag den 19. desember 2006 kl. 10

Dato: 19.12.2006

Formalia

Presidenten: Fra Sosialistisk Venstrepartis stortingsgruppe foreligger søknad om at den innvilgede fødselspermisjon for representanten Lena Jensen forlenges til å gjelde til og med 5. mars 2007.

Etter forslag fra presidenten ble enstemmig besluttet:

  • 1. Søknaden behandles straks og innvilges.

  • 2. Vararepresentanten, Ole-Anton Teigen, fortsetter å møte i permisjonstiden.

Presidenten: Representanten Jan Tore Sanner vil framsette et representantforslag.

Jan Tore Sanner (H) [10:01:00]: På vegne av representantene Ulf Leirstein, Hans Olav Syversen, Lars Sponheim og meg selv vil jeg fremsette et representantforslag om skattefritak for arbeidsgiverbetalte behandlingsutgifter og sykeforsikringer.

Presidenten: Representanten Borghild Tenden vil framsette et representantforslag.

Borghild Tenden (V) [10:01:30]: På vegne av representantene Øyvind Halleraker, Trond Helleland, Jan Sahl og meg selv har jeg den ære og glede å framsette et representantforslag om at nye Lysaker stasjon tilpasses prinsippene om universell utforming.

Presidenten: Representanten André N. Skjelstad vil framsette et representantforslag.

André N. Skjelstad (V) [10:02:04]: På vegne av representantene Gunnar Kvassheim, Gunvald Ludvigsen og meg selv har jeg den glede å framsette et representantforslag om gjennomgang av regelverket for kompensasjon til kommuner som rammes uforholdsmessig hardt av flom, ras og naturskade.

Presidenten: Representanten Ketil Solvik-Olsen vil framsette et representantforslag.

Ketil Solvik-Olsen (FrP) [10:02:39]: På vegne av Torbjørn Andersen, Tord Lien, Børge Brende, Ivar Kristiansen og meg selv har jeg gleden av å framsette et representantforslag om en energipolitisk handlingsplan.

Presidenten: Forslagene vil bli behandlet på reglementsmessig måte.

Før dagens kart tas opp til behandling, vil presidenten foreslå at formiddagsmøtet – om nødvendig – fortsetter utover den reglementsmessige tid, kl. 16, til dagens kart er ferdigbehandlet.

– Ingen innvendinger er kommet mot presidentens forslag, og det anses vedtatt.