Stortinget - Møte onsdag den 25. april 2007 kl. 10

Dato: 25.04.2007

Formalia

Presidenten: Representanten Ola Borten Moe, som har vore permittert, har igjen teke sete.

Representanten Bård Hoksrud vil setje fram eit representantforslag.

Bård Hoksrud (FrP) [10:01:51]: Jeg har den glede å framsette et representantforslag på vegne av representantene Siv Jensen, Arne Sortevik, Hanne Dyveke Søttar og meg selv om å sikre trygg ferdsel og gjenopprette tilliten til sikkerheten i norske veitunneler.

Presidenten: Representanten Harald T. Nesvik vil setje fram eit representantforslag.

Harald T. Nesvik (FrP) [10:02:20]: På vegne av representantene Jan-Henrik Fredriksen, Per Egil Evensen og meg selv har jeg gleden av å fremme et representantforslag om å be Regjeringen sørge for at MS-pasienter til enhver tid får tilbud om den behandling vedkommende har størst nytte av, herunder legemidlet Tysabri, uavhengig hvor i landet de bor.

Presidenten: Representanten Anders Anundsen vil setje fram eit representantforslag.

Anders Anundsen (FrP) [10:02:59]: Det er en glede på vegne av representantene Jon Jæger Gåsvatn, Åse M. Schmidt og meg selv å legge frem et representantforslag om å øke stipendandelen for studenter som tar flere studiepoeng enn normert.

Presidenten: Representanten Borghild Tenden vil setje fram eit representantforslag.

Borghild Tenden (V) [10:03:27]: På vegne av representanten Odd Einar Dørum og meg selv har jeg den glede å fremme et representantforslag om en gjennomgang av gjennomføringen av sikkerhetskontrollene ved flyplassene.

Presidenten: Forslaga vil bli behandla på reglementsmessig måte.