Stortinget - Møte fredag den 13. juni 2008 kl. 10

Dato: 13.06.2008

Formalia

Presidenten: Representanten Olemic Thommessen vil framsette et representantforslag.

(Representanten måtte få forslaget overlevert av sekretæren.)

Er det sekretæren eller Thommessen som framsetter forslaget?

Olemic Thommessen (H) [10:01:48]: Thommessen vil benytte anledningen til å gi honnør til et alltid tilstedeværende og hjelpsomt korps i Stortinget.

Jeg vil på vegne av representantene Kari Lise Holmberg, Sonja Irene Sjøli, André Oktay Dahl og meg selv fremlegge forslag om gjennomgang av skolesituasjonen til mindreårige asylsøkere bosatt i mottakssentre.

Presidenten: Representanten Ketil Solvik-Olsen vil framsette et representantforslag.

Ketil Solvik-Olsen (FrP) [10:02:37]: Jeg har den ære på vegne av representantene Torbjørn Andersen, Tord Lien, Kåre Fostervold og meg selv å fremme forslag om utarbeidelse av stortingsmelding om kjernekraft.

Presidenten: Representanten Øyvind Halleraker vil framsette to representantforslag.

Øyvind Halleraker (H) [10:03:06]: Jeg vil på vegne av representantene Elisabeth Aspaker, Elisabeth Røbekk Nørve, Ivar Kristiansen og meg selv fremsette forslag om å be Regjeringen utrede et nasjonalt marked for grønne sertifikater.

Jeg vil på vegne av representantene Elisabeth Aspaker, Elisabeth Røbekk Nørve, Ivar Kristiansen og meg selv også fremsette forslag om å be Regjeringen legge frem en stortingsmelding om nettpolitikk.

Presidenten: Forslagene vil bli behandlet på reglementsmessig måte.

Før sakene på dagens kart tas opp til behandling, vil presidenten foreslå at formiddagsmøtet - om nødvendig - fortsetter utover den reglementsmessige tid, kl. 16, til dagens kart er ferdigbehandlet.

- Ingen innvendinger er kommet mot dette, og det anses vedtatt.