Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

Dokument 8:47 S (2023-2024), Innst. 168 S (2023-2024)

  • Forslag nr. 2 fra Berg, Lan Marie Nguyen på vegne av Miljøpartiet De Grønne


    Stortinget ber regjeringen komme tilbake til Stortinget senest fredag 16. februar 2024, med forslag til en betydelig økning av kjernestøtten til UNRWA for å motvirke en ytterligere forverring av den humanitære situasjonen på Gaza.

    Forslag nr. 3 fra Berg, Lan Marie Nguyen på vegne av Miljøpartiet De Grønne


    Stortinget ber regjeringen om å gå gjennom norske myndigheters og norske selskapers eierandeler, innkjøp og anbud for å kartlegge mulige bidrag og eierskap knyttet til økonomisk aktivitet i okkuperte områder.

    Forslag nr. 4 fra Berg, Lan Marie Nguyen på vegne av Miljøpartiet De Grønne


    Stortinget ber regjeringen om å utrede kriminalisering av handel med selskaper og andre aktører som opererer i okkuperte områder i strid med folkeretten og forbud mot handel med produkter og tjenester med opphav fra okkuperte områder.

    Forslag nr. 5 fra Fiskaa, Ingrid på vegne av Sosialistisk Venstreparti


    Stortinget ber regjeringa om å auke løyvinga til UNRWA og arbeide ilag med andre land for å tette det finansieringsgapet som oppstod etter at 12 land fraus bistanden til organisasjonen.