Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Riksrevisjonens årsrapport for 2021

Dokument 2 (2021-2022), Innst. 457 S (2021-2022)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Dokument fra RiksrevisjonenSaken er behandlet i kontroll- og konstitusjonskomiteenInnstilling avgitt 07.06.2022Innst. 457 S (2021-2022)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet og vedlagt protokollen innstilling fra kontroll.- og konstitusjonskomiteen om Riksrevisjonens årsrapport for 2021. Komiteen viser i innstillingen blant annet til at fem av Riksrevisjonens undersøkelser involverer flere departementer, og at dette er i tråd med at Stortinget har understreket betydningen av at Riksrevisjonen foretar undersøkelser og vurderer vesentlighet og risiko på tvers av departementene. Komiteen fremhever den betydelige innsatsen Riksrevisjonen gjør på det internasjonale området, og merker seg at Riksrevisjonen bevisst har satset på bistand til revisjoner av utvinningsindustrien for å fremme god styring av utvinning av naturressursene, hvor åpenhet og ansvarlighet er viktige prinsipper. Et flertall i komiteen oppfordrer Riksrevisjonen til å ta i bruk betydelig mer nynorsk gjennom å veksle mellom bokmål og nynorsk i allment tilgjengelige dokumenter. Komiteen takker Riksrevisjonen for godt utført arbeid i god dialog med Stortinget.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 07.06.2022

    Debattert i Stortinget 15.06.2022
    Votert i Stortinget 16.06.2022