Stortinget - Møte onsdag den 14. januar 2004 kl. 10

Dato: 14.01.2004

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir noen endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikten som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 1, fra representanten Trine Skei Grande til justisministeren, vil bli tatt opp av representanten May Britt Vihovde.

Spørsmål 7, fra representanten Marit Nybakk til utviklingsministeren, er overført til utenriksministeren som rette vedkommende. Spørsmålet vil imidlertid bli besvart av utviklingsministeren på vegne av utenriksministeren, som er bortreist.

Spørsmål 8, fra representanten Finn Kristian Marthinsen til barne- og familieministeren, vil bli besvart av kommunal- og regionalministeren som rette vedkommende. Etter anmodning fra kommunal- og regionalministeren blir spørsmålet flyttet og besvart før spørsmål 20, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 9, fra representanten Rolf Reikvam til utdannings- og forskningsministeren, er trukket tilbake.

Spørsmål 12, fra representanten Inge Ryan til arbeids- og administrasjonsministeren, bortfaller, da spørreren ikke er til stede.

Spørsmål 14, fra representanten Harald T. Nesvik til nærings- og handelsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist. I tillegg ble spørsmål 21 behandlet etter spørsmål 18, og spørsmål 22 bortfalt, da spørreren ikke var til stede.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 18

Spørsmål 21

Spørsmål 19

Spørsmål 8

Spørsmål 20

Spørsmål 22

Spørsmål 23

Spørsmål 24