Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Vi søker ny redaktør til EU/EØS-nytt

Stillingen som seniorrådgiver med redaktøransvar for nyhetsbrevet EU/EØS-nytt er ledig. Vi søker deg som kan holde oversikt over et bredt kildegrunnlag og velge ut relevante saker fra store informasjonsmengder. Hovedoppgaven vil være å bearbeide, sammenstille og tilrettelegge bakgrunnsinformasjon om EU/EØS-saker som kan være relevante for stortingsrepresentanter, fagkomiteer eller ansatte i partiene og administrasjonen, og formidle dette gjennom nyhetsbrevet og andre informasjonstiltak.

Stillingen er knyttet til stortingsbiblioteket. Den som ansettes vil også inngå i faggruppa for EU/EØS, en tverrfaglig arbeidsgruppe i Stortingets administrasjon, med ansatte fra internasjonal avdeling, utredningsseksjonen og stortingsbiblioteket. Kandidaten vi ser etter har god forståelse for og kunnskap om politikk. Interesse for internasjonale forhold er positivt, men vel så viktig er det å forstå hvordan EØS-avtalen virker i norsk innenrikspolitikk og det norske samfunnet, og kunne formidle dette på en nøytral og saklig måte.

Les mer om stillingen på stortinget.no og tips gjerne aktuelle kandidater!

Søknadsfrist: 25. september 2022.

Kontaktinfo

Stortingsbiblioteket: bibl@stortinget.no
Ansvarlig: Vilde Høvik Røberg

Sist oppdatert: 31.08.2022 12:13
: