Vedlegg 10: Brev fra kontroll- og konstitusjonskomiteen til Sunnmøre Kystfiskarlag, datert 25. oktober 1994.

Vedrørende fiskernes sosiale ordninger

       Kontroll- og konstitusjonskomiteen viser til Deres telefax 24. oktober 1994.

       Det blir på s. 2 i foran nevnte brev vist til angivelige feil i Riksrevisjonens Dok.nr.1:03 (1993-1994). På side 4 i samme brev heter det at grunnet den korte tidsfrist som ble gitt fra komiteens side er det ikke blitt tid til å gå i detalj mht de angivelige feil som foreligger i Riksrevisjonens Dok.nr.1:03. Med noe bedre tid hevder Sunnmøre Kystfiskarlag at det kunne blitt ført bevis for de påståtte uregelmessigheter.

       Kontroll- og konstitusjonskomiteen har utsatt sin avgivelsesfrist i denne saken med to uker, og komiteen ber med dette om at Sunnmøre Kystfiskarlag nærmere begrunner hvorfor de i brevet angitte opplysninger i Riksrevisjonens rapport er feilaktige. En ber samtidig om at Kystfiskarlaget fremlegger de bevis for uregelmessigheter som laget hevder å sitte inne med, og forøvrig fremlegger alle opplysninger som måtte være av betydning for komiteens sluttbehandling av saken om forvaltningen mv av fiskernes sosiale ordninger.

       Av hensyn til det videre arbeid ber komiteen om at den etterspurte dokumentasjon oversendes komiteen så raskt som mulig.