Stortinget - Møte onsdag den 13. februar 2002 kl. 10

Dato: 13.02.2002

Formalia

Presidenten: Det skal framsettes en rekke Dokument nr. 8-forslag før vi kommer i gang med den muntlige spørretimen. Først ute til å framsette et privat forslag er representanten Sigvald Oppebøen Hansen.

Sigvald Oppebøen Hansen (A): Eg skal setje fram eit forslag på vegner av Britt Hildeng og meg sjølv om gjennomgang av dei nye reglane i lov 28. februar 1997 nr. 19 om folketrygd, Ytingar under medisinsk rehabilitering og under attføring.

Presidenten: Representanten Britt Hildeng vil framsette et privat forslag.

Britt Hildeng (A): På vegne av meg selv vil jeg gjerne fremme forslag om endring av forskrifter til lov 28. februar 1977 nr. 19 om folketrygd § 10-7h) om stønadsformer til motorkjøretøy eller annet transportmiddel.

Presidenten: Representanten Per Erik Monsen vil framsette et privat forslag.

Per Erik Monsen (FrP): På vegne av Kenneth Svendsen og meg selv vil jeg fremsette forslag om å forlenge dispensasjonen fra forhøyelse av vektgrensen fra 5 000 kg til 6 000 kg for kombinerte lastebiler, fra 1. mars til 1. juli 2002.

Presidenten: Representanten Karl-Anton Swensen vil framsette et privat forslag.

Karl-Anton Swensen (Kp): På vegne av meg selv vil jeg fremme forslag om tiltak for å gjøre det lettere å drive fangst på kystsel og å øke fangstkvotene på kystsel i de områdene der kystselen utgjør en trussel mot det økologiske mangfoldet og den økologiske balansen i naturen.

Presidenten: Representanten Øystein Hedstrøm vil framsette et privat forslag.

Øystein Hedstrøm (FrP): På vegne av representantene Harald T. Nesvik, Lodve Solholm og meg selv har jeg den glede å fremsette et forslag om at det skal fremmes nødvendige lovendringer slik at vin og sterkøl kan selges i dagligvareforretninger og i spesialforretninger.

Presidenten: Forslagene vil bli behandlet på forretningsmessig måte.