Stortinget - Møte onsdag den 16. juni 2004 kl.10

Dato: 16.06.2004

Formalia

Presidenten: Representanten Ola D. Gløtvold vil framsette et privat forslag.

Ola D. Gløtvold (Sp) [10:01:20]: På vegne av stortingsrepresentant Eli Sollied Øveraas og meg selv vil jeg framsette et forslag om lovmessig å forby erverv, besittelse og bruk av dopingmidler.

Presidenten: Representanten May Hansen vil framsette to private forslag.

May Hansen (SV) [10:01:52]: På vegne av stortingsrepresentant Inga Marte Thorkildsen og meg selv vil jeg framsette forslag om opprettelse av krisesenter for barn i de fem barnevernsregionene.

Og på vegne av stortingsrepresentant Inga Marte Thorkildsen og meg selv vil jeg framsette forslag om å innføre ny modell for avhør av barn som er utsatt for eller er vitne til en traumatisk krisesituasjon.

Presidenten: Representanten Kjetil Bjørklund vil framsette et privat forslag.

Kjetil Bjørklund (SV) [10:02:34]: På vegne av representantene Kristin Halvorsen, Øystein Djupedal og meg selv vil jeg fremme forslag om at Norge skal gå inn for våpenembargo og andre former for sanksjoner mot Israel og bidra til en internasjonal debatt om dette.

Presidenten: Forslagene vil bli behandlet på reglementsmessig måte.

Før sakene på dagens kart tas opp til behandling, vil presidenten foreslå at formiddagsmøtet - om nødvendig - fortsetter utover den reglementsmessige tid kl. 15 til dagens kart er ferdigbehandlet.

- Ingen innvendinger er kommet mot presidentens forslag, og det anses vedtatt.