Stortinget - Møte torsdag den 17. juni 2004 kl.10

Dato: 17.06.2004

Formalia

Presidenten: Representanten Audun Bjørlo Lysbakken vil framsette et privat forslag.

Audun Bjørlo Lysbakken (SV) [10:02:00]: På vegne av representantene Åsa Elvik, Heikki Holmås og meg selv vil jeg sette fram forslag om aleneboende og aleneforsørgeres levekår og mulige tiltak for å bedre disse.

Presidenten: Representanten Magnar Lund Bergo vil framsette et privat forslag.

Magnar Lund Bergo (SV) [10:02:28]: På vegne av representantene May Hansen, Sigbjørn Molvik, Siri Hall Arnøy og meg selv vil jeg fremme forslag om tiltak for å begrense bruken av dopingmidler blant barn og unge.

Presidenten: Representanten Per Sandberg vil framsette et privat forslag.

Per Sandberg (FrP) [10:02:58]: På vegne av representantene Torbjørn Andersen, Ulf Erik Knudsen, Øyvind Vaksdal, Øyvind Korsberg og meg selv vil jeg fremme forslag om å begrense fylkeskommunens/fylkesmannens innsigelsesrett i kommunale plan- og arealsaker samt foreta en gjennomgang av adgangen til å klage på politiske vedtak.

Presidenten: Forslagene vil bli behandlet på reglementsmessig måte.

Før sakene på dagens kart tas opp til behandling, vil presidenten foreslå at formiddagens møte fortsetter utover den reglementsmessige tid til kl. 16.00.

- Det anses vedtatt.

 

De gjenstående sakene på dagens kart (nr. 101)

Presidenten: Etter avtale med kultur- og kirkestatsråden og familie-, kultur og administrasjonskomiteen gjør Stortinget nå en liten endring i det oppsatte program. Vi behandler sakene nr. 34 og 35 først, før vi fortsetter med resten av dagsordenen.