Stortinget - Møte onsdag den 28. mars 2007 kl. 10

Dato: 28.03.2007

Formalia

Presidenten: Representantene Morten Høglund, Per Roar Bredvold og Ågot Valle, som har vært permittert, har igjen tatt sete.

Representanten Robert Eriksson vil fremsette et representantforslag.

Robert Eriksson (FrP) [10:02:18]:Jeg har gleden av å fremme et representantforslag på vegne av representantene Kenneth Svendsen, Øyvind Korsberg, Jan-Henrik Fredriksen og meg selv om endring i pensjonstrygden for fiskere slik at fiskere som blir uføretrygdet før fylte 60 år, får tilbake innbetalt premie til pensjonstrygden for fiskere.

Presidenten: Representanten Arne Sortevik vil fremsette et representantforslag.

Arne Sortevik (FrP) [10:02:55]: Jeg har fornøyelsen av å legge frem et representantforslag på vegne av stortingsrepresentantene Bård Hoksrud, Harald T. Nesvik, Kenneth Svendsen og meg selv om å igangsette prøveprosjekt med gratis riksveiferger på én strekning i hvert av fylkene Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal og Nordland.

Presidenten: Representanten Gunnar Gundersen vil fremsette et representantforslag.

Gunnar Gundersen (H) [10:03:28]: På vegne av representantene Ine Marie Eriksen Søreide, Erna Solberg, Jan Tore Sanner, Elisabeth Aspaker, André Oktay Dahl, Kari Lise Holmberg og meg selv har jeg æren av å framsette et representantforslag om tiltak for å begrense frafallet i videregående opplæring.

Presidenten: Forslagene vil bli behandlet på reglementsmessig måte.