Stortinget - Møte onsdag den 23. mars 2011 kl. 10

Dato: 23.03.2011

Formalia

Presidenten: Representanten Svein Roald Hansen, som har vært permittert, har igjen tatt sete.

Representanten Torgeir Trældal vil framsette et representantforslag.

Torgeir Trældal (FrP) [10:01:24]: Jeg ønsker å legge fram et representantforslag fra stortingsrepresentantene Harald T. Nesvik, Per Roar Bredvold, Torgeir Trældal og Jon Jæger Gåsvatn om endring av regelverk for mobile slakteri.

Presidenten: Representanten Harald T. Nesvik vil framsette et representantforslag.

Harald T. Nesvik (FrP) [10:02:02]: På vegne av stortingsrepresentantene Per Roar Bredvold, Torgeir Trældal, Bård Hoksrud og undertegnede har jeg gleden av å fremme forslag om at det skal utarbeides en stortingsmelding om en samordnet og framtidsrettet strategi for norsk reiselivsnæring.

Presidenten: Representanten Per Roar Bredvold vil framsette et representantforslag.

Per Roar Bredvold (FrP) [10:02:32]: Jeg har på vegne av stortingsrepresentantene Harald T. Nesvik, Torgeir Trældal og meg selv den glede å fremme forslag om arronderingssalg av Statskog SFs eiendommer.

Presidenten: Representanten Frank Bakke-Jensen vil framsette et representantforslag.

Frank Bakke-Jensen (H) [10:03:00]: Jeg vil fremme et representantforslag på vegne av stortingsrepresentantene Siri A. Meling, Jonni Helge Solsvik, Øyvind Halleraker og meg selv om en gjennomgang av rettssikkerheten til norske fiskere.

Presidenten: Representanten Sonja Irene Sjøli vil framsette et representantforslag.

Sonja Irene Sjøli (H) [10:03:30]: På vegne av representantene Bent Høie, Øyvind Halleraker, Elisabeth Røbekk Nørve, Elisabeth Aspaker og meg selv ønsker jeg å fremme et forslag om tiltak for å styrke kapasiteten og kvaliteten i den kommunale jordmortjenesten.

Presidenten: Forslagene vil bli behandlet på reglementsmessig måte.