Stortinget - Møte onsdag den 15. februar 2012 kl. 10

Dato: 15.02.2012

Formalia

Presidenten: Representanten Per Arne Olsen vil framsette to representantforslag.

Per Arne Olsen (FrP) [10:00:46]: Jeg vil på vegne av Kari Kjønaas Kjos, Jon Jæger Gåsvatn og meg selv fremsette et forslag om å utvide ordningen med hjertepumpe som varig behandling, ikke bare som bro til transplantasjon, og i tillegg et forslag om å sikre helsepersonell faglig oppdatering på legemiddelfeltet.

Presidenten: Representanten Trine Skei Grande vil framsette et representantforslag.

Trine Skei Grande (V) [10:01:26]: På vegne av Borghild Tenden og meg sjøl vil jeg framsette et forslag om klimatiltak i Norge. Det er det mest omfattende representantforslaget jeg i min tid har vært med på å fremme, og består av 45 tiltak.

Presidenten: Representanten Siri A. Meling vil framsette et representantforslag.

Siri A. Meling (H) [10:01:52]: På vegne av representantene Peter Skovholt Gitmark, Lars Myraune, Nikolai Astrup, Bjørn Lødemel og meg selv vil jeg fremsette et representantforslag om en tiltaksplan for å redusere konsesjonsbehandlingstiden for kraftutbygginger og overføringsnett.

Presidenten: Representanten Gjermund Hagesæter ønsker å framsette et representantforslag.

Gjermund Hagesæter (FrP) [10:02:24]: På vegner av stortingsrepresentantane Morten Ørsal Johansen, Åge Starheim og meg sjølv har eg gleda av å setje fram eit representantforslag om incentiv for å få fortgang i arbeidet med ein meir effektiv og robust kommunestruktur.

Presidenten: Forslagene vil bli behandlet på reglementsmessig måte.