Stortinget - Møte lørdag den 21. mars 2020

Dato: 21.03.2020
President: Tone Wilhelmsen Trøen

Søk

Innhold

Formalia

President: Tone Wilhelmsen Trøen

Presidenten: Presidenten vil foreslå at publikumsgalleriet holdes stengt også under dette møtet på grunn av nødvendige smittevernhensyn. – Det anses vedtatt.

Presidenten vil også minne om at man kan tegne seg på talerlisten ved å rekke opp hånden, og at man kan tegne seg til replikk fra plassen sin ved å bruke V-tegnet.

Fra Venstres stortingsgruppe foreligger søknad om velferdspermisjon for representanten Trine Skei Grande i tiden fra og med 21. mars og inntil videre.

Denne søknaden foreslås behandlet straks og innvilget. – Det anses vedtatt.

Vararepresentanten, Tina Shagufta Munir Kornmo, foreslås innkalt for å møte i permisjonstiden. – Det anses også vedtatt.

Når det gjelder avviklingen av dagens møte, vil presidenten opplyse om følgende: Etter at debatten i sakene nr. 1 og 2 er avsluttet, vil det bli en pause i møtet, og møtet vil igjen bli satt kl. 14.30 for behandling av sak nr. 3.

Presidenten vil opplyse om at innstillingene til sakene nr. 1 og 2 ikke har ligget ute i 48 timer, jf. forretningsordenen § 46, men foreslår allikevel at de tas under behandling. Det er ingen som har signalisert innvendinger til det – og det anses vedtatt.

Etter ønske fra finanskomiteen vil sakene nr. 1 og 2 bli behandlet under ett.