Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

Budsjett-innst. S. I (2003-2004), jf. St.prp. nr. 1 Tillegg nr. 1(2003-2004)

  • Forslag nr. 29 fra Sanner, Jan Tore på vegne av Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre


    Stortinget samtykker i at kringkastingsavgiften for fjernsynsmottakere for 2004 skal være 1 802 kroner ekskl. merverdiavgift. Tilleggsavgiften ved forsinket betaling av kringkastingsavgiften og når melding ikke blir gitt etter reglene i lov av 4. desember 1992 nr. 127 om kringkasting § 8-1 andre ledd, skal være 15 pst. av kringkastingsavgiften.

    Forslag nr. 30 fra Sanner, Jan Tore på vegne av Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre


    Stortinget samtykker i at Miljøverndepartementet i 2004 kan foreta bestillinger av materiell o.l. utover gitt bevilgning over kap. 1441 Statens forurensningstilsyn, post 39 Oppryddingstiltak, men slik at samlet ramme for nye bestillinger og gammelt ansvar ikke overstiger 25 mill. kroner.

    Forslag nr. 31 fra Djupedal, Øystein på vegne av Sosialistisk Venstreparti


    Stortinget ber Regjeringen omgjøre SFTs utslippstillatelse for CO2 fra energianlegget på Snøhvit i tråd med Sem-erklæringens forutsetning om at ytterligere konsesjons- og utslippstillatelser kun gis til gasskraftanlegg basert på CO2-fri teknologi.