Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

St.prp. nr. 64 (2003-2004), Innst. S. nr. 255 (2003-2004)

  • Forslag nr. 15 fra Andersen, Karin på vegne av Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet


    Stortinget ber Regjeringen i statsbudsjettet for 2005 sørge for at påviste feil i uttrekk knyttet til tekniske fagskoler i rammetilskudd for fylkeskommunene i 2004 blir rettet, slik at både uttrekk og gjesteelevsatsen blir korrekt.

    Forslag nr. 16 fra Sandberg, Per på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen om å innlede drøftinger med kommunene om en eventuell plan for oppretting av den økonomiske ubalansen i kommunesektoren. Rammene og de økonomiske konsekvensene av en slik plan legges frem for Stortinget i kommuneproposisjonen for 2006.

    Forslag nr. 17 fra Sandberg, Per på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen i statsbudsjettet for 2005 følge opp avtalen mellom Sosialdepartementet og vertskommunene inngått i 2001.

    Forslag nr. 18 fra Sandberg, Per på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen vurdere en likebehandling og inkludere 14 - kommunegruppen i kompensasjonsordningen vedrørende ny arbeidsgiveravgift. Regjeringen bes å legge frem forslag i kommuneproposisjonen for 2006.