Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

Prop. 1 S Tillegg 3 (2009-2010), Innst. 14 S (2009-2010)

  • Forslag nr. 31 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber Regjeringen legge fram en melding til Stortinget om ensliges situasjon og levekår.

    Forslag nr. 32 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber Regjeringen komme tilbake til Stortinget med sak om tilskudd til frivillige organisasjoner som tilrettelegger for fritidsaktiviteter for barn fra lavinntektsfamilier.

    Forslag nr. 33 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber Regjeringen komme tilbake til Stortinget med en helhetlig gjennomgang av norsk spillpolitikk og fremtidige utfordringer knyttet til denne.

    Forslag nr. 34 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber Regjeringen komme tilbake med sak til Stortinget vedrørende andre og mer tidsriktige måter å finansiere en allmennkringkaster på enn dagens lisens.

    Forslag nr. 35 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber Regjeringen komme tilbake til Stortinget med en konkret opptrappingsplan knyttet til infrastruktur og samlingsforvaltning ved norske museer.

    Forslag nr. 36 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber Regjeringen komme tilbake med konkrete opptrappingsplaner knyttet til et investeringsprogram for biblioteklokaler og kompetanseutvikling for ansatte ved bibliotekene.

    Forslag nr. 37 fra Thomsen, Ib på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen legge frem sak, senest til behandlingen av revidert nasjonalbudsjett 2010, om situasjonen for Norsk Folkemuseum.