Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

  • Forslag nr. 1 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen fremme en sak om endring av utlendingslovgivningen slik at barns rettigheter i utvisningssaker blir ivaretatt i tråd med vedtak i Den europeiske menneskerettighetsdomstolen.

    Forslag nr. 2 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen om snarest mulig å komme tilbake til Stortinget med sak om innfasing av femårig grunnskolelærerutdanning.

    Forslag nr. 3 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber regjeringen opprette et infrastrukturfond på 500 mrd. kroner. Den årlige avkastning brukes til å finansiere infrastrukturinvesteringer.

    Forslag nr. 4 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Stortingets presidentskap nedsette et uavhengig utvalg for å undersøke og vurdere Politiets sikkerhetstjenestes innsats før, under og etter angrepet mot Norge 22.7.2011.

    Forslag nr. 5 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber regjeringen i forbindelse med det store oljefunnet Avaldsnes legge frem en sak om hvordan ekstrainntektene til staten blant annet kan benyttes til å bedre norsk infrastruktur og å raskere utbedre vedlikeholdsetterslepet i samfunnet.

    Forslag nr. 6 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber regjeringen avslutte alle nedleggelser av funksjoner ved norske sykehus som medfører redusert kapasitet, frem til man har oppnådd en kraftig reduksjon i ventetidene og pasientkøene.

    Forslag nr. 7 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber regjeringen om å utrede de negative konsekvensene formuesskatten har for norsk eierskap, norsk industri og norske arbeidsplasser, og legge frem sak for Stortinget i forbindelse med revidert budsjett 2012.

    Forslag nr. 8 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber regjeringen fremme forslag for å gjøre Norge til et ledende land på energiforskning og -markedskompetanse. Saken skal omhandle næringsrettet forskning og teknologiutprøving, stimulere akademisk arbeid for å gjøre norske universitetsmiljø attraktive for norske og utenlandske studenter og forskere, utvikle fagmiljøer for analyse og næringsmessige vurderinger av dagens og fremtidens energibehov og -tilgang m.m.

    Forslag nr. 9 fra Syversen, Hans Olav på vegne av Kristelig Folkeparti


    Stortinget ber regjeringen snarest å sikre at ideelle aktører som yter helse- og sosialtjenester får langsiktige og gode rammevilkår.

    Forslag nr. 10 fra Syversen, Hans Olav på vegne av Kristelig Folkeparti


    Stortinget ber regjeringen om å fremme en plan for bekjempelse av fattigdom i Norge.

    Forslag nr. 11 fra Syversen, Hans Olav på vegne av Kristelig Folkeparti


    Stortinget ber regjeringen om å utrede ulike modeller for å fjerne formuesskatten på arbeidende kapital.