Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

Dokument 8:25 S (2013-2014), Innst. 199 S (2013-2014)

  • Forslag nr. 10 fra Johnsen, Kristin Ørmen på vegne av Høyre og Fremskrittspartiet


    Stortinget ber regjeringen legge fram en nasjonal helse- og sykehusplan for Stortinget, der Stortinget kan behandle de overordnede prinsipper for utvikling og struktur for sykehus og spesialisthelsetjenesten i planperioden.

    Forslag nr. 11 fra Micaelsen, Torgeir på vegne av Arbeiderpartiet


    Stortinget ber regjeringen i forbindelse med forslag til statsbudsjett 2015 avklare hva regjeringen selv legger i regjeringserklæringens formulering om lokalsykehus og "den viktige rollen de har for å sikre beredskap for liv og helse i hele landet".

    Forslag nr. 12 fra Micaelsen, Torgeir på vegne av Arbeiderpartiet


    Stortinget ber regjeringen følge opp sykehustilbudet i Telemark, inkludert å sørge for et tilstrekkelig økonomisk handlingsrom til å gjennomføre omstillingene på en best mulig måte, og ber samtidig regjeringen i forslag til statsbudsjett 2015 fremme konkrete tiltak med bevilgningsforslag for å sikre tilstrekkelig akuttberedskap i berørte områder.

    Forslag nr. 13 fra Lysbakken, Audun på vegne av Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti


    Stortinget ber regjeringen sørge for at Utviklingsplanen for Sykehuset Telemark HF 2014-2016 blir vurdert på ny når det gjelder lokalsykehusene på Rjukan og i Kragerø.

    Forslag nr. 14 fra Lysbakken, Audun på vegne av Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti


    Stortinget ber regjeringen sørge for at akuttfunksjoner og døgnbehandling inntil videre videreføres på Rjukan og i Kragerø.