Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

Meld. St. 2 (2013-2014), Innst. 260 S (2013-2014)

  • Forslag nr. 30 fra Vedum, Trygve Slagsvold på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen om å imøtekomme anmodningen fra FNs høykommissær for flyktninger slik at andelen overføringsflyktninger fra Syria med særlige medisinske behov økes ut over de kriterier som så langt er gitt fra den norske regjeringen.

    Forslag nr. 31 fra Breivik, Terje på vegne av Høyre, Fremskrittspartiet, Kristelig Folkeparti og Venstre


    Stortinget ber regjeringen gjennomgå retningslinjer for uttak av overføringsflyktninger, fastsatt 16.06.2010, i lys av erfaringer fra uttak av flyktninger fra Syria våren 2014.

    Forslag nr. 32 fra Jegstad, Nils Aage på vegne av Høyre, Fremskrittspartiet, Kristelig Folkeparti og Venstre


    Stortinget gir Samferdselsdepartementet fullmakt til å justere takst- og rabattsystemet for utvalgte bompengeprosjekt slik at nye rabattsatser som følge av tilpasningsteksten til Eurovignettdirektivet (jf. forskrift av 14. juni 2013 nr. 614 § 4) ikke skal slå urimelig ut for storbrukerne. Denne fullmakten omfatter: Rv 23 Oslofjordforbindelsen, E6 i Østfold og E18 i Agder. Justeringene av takst- og rabattsystemet skal gjøres i dialog med lokale myndigheter og innebære provenynøytralitet for de to sistnevnte prosjektene.

    Forslag nr. 33 fra Hansson, Rasmus på vegne av Miljøpartiet De Grønne


    Stortinget ber regjeringen om å innføre momsfritak for el-sykler.

    Forslag nr. 34 fra Hansson, Rasmus på vegne av Miljøpartiet De Grønne


    Stortinget ber regjeringen besørge at det etableres et investeringstilskudd på 40 prosent til solcelleanlegg gjennom Enova og at dagens investeringstilskudd for solfangere økes fra 20 til 40 prosent.