Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

Prop. 12 S (2016-2017), Innst. 247 S (2016-2017)

  • Forslag nr. 10 fra Nybø, Iselin på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen sikre at barnehusene har nødvendige ressurser som sørger for at ventetidene holdes.

    Forslag nr. 11 fra Nybø, Iselin på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen om å vurdere om rettssikkerheten for barn som dør plutselig og uventet, er ivaretatt på en tilstrekkelig måte, eller om det bør vurderes ytterligere tiltak, og utrede muligheten for å innføre obligatorisk dødsstedsundersøkelse ved plutselig og uventet død, jf. vedtak 630, 8. juni 2015.

    Forslag nr. 12 fra Solhjell, Bård Vegar på vegne av Sosialistisk Venstreparti


    Stortinget ber regjeringen sikre at det etableres egne lavterskel hjelpetiltak som sikrer nød- akutt- eller midlertidig botilbud og nødvendig beskyttelse til voldsutsatte kvinner med alvorlig psykisk sykdom og eller rusavhengighet.

    Forslag nr. 13 fra Solhjell, Bård Vegar på vegne av Sosialistisk Venstreparti


    Stortinget ber regjeringen komme tilbake til Stortinget med et forslag om å utvide muligheten til å ilegge omvendt voldsalarm til blant annet til tilfeller ved brudd på besøksforbud.

    Forslag nr. 14 fra Solhjell, Bård Vegar på vegne av Sosialistisk Venstreparti


    Stortinget ber regjeringen komme tilbake med forslag om å utvide muligheten til å ilegge besøksforbud utover ett år, og utrede muligheten for å ilegge besøksforbud med begrensninger til å bevege seg i et større geografisk område.