Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

Dokument 8:81 S (2017-2018), Innst. 262 S (2017-2018)

  • Forslag nr. 3 fra Mehl, Emilie på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen sette ned et utvalg som skal vurdere sikkerhetskonsekvensene av økt utenlandsk eierskap i kritisk viktig infrastruktur i Norge.

    Forslag nr. 4 fra Mehl, Emilie på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen sørge for at kravene til responstid - fra politiet mottar melding om et hasteoppdrag til tiden første patrulje er på stedet - skal gjelde 100 prosent av tilfellene.

    Forslag nr. 5 fra Mehl, Emilie på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen sette ned et utvalg som skal vurdere i hvilken grad det har skjedd en endring i rollefordelingen mellom politiet og de andre nødetatene som følge av strukturendringene i politireformen og ny instruks for nødetatenes samvirke ved pågående livstruende vold, samt vurdere hvilke beredskapsmessige konsekvenser slike endringer har ført til eller kan føre til på sikt.

    Forslag nr. 6 fra Mehl, Emilie på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen vurdere om Norges drikkevannsressurser er tilstrekkelig beskyttet mot trusler som terrorangrep eller hybrid krigføring, samt hva som kan gjøres for å sikre god beredskap dersom landets drikkevannsressurser kommer under press.