Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

Prop. 118 S (2019-2020), Innst. 380 S (2019-2020)

  • Forslag nr. 3 fra Bastholm, Une på vegne av Miljøpartiet De Grønne


    Stortinget ber regjeringen i jordbruksoppgjøret 2021 øke tilskuddet og investeringsstøtten til mindre grønnsaksprodusenter.

    Forslag nr. 4 fra Bastholm, Une på vegne av Miljøpartiet De Grønne


    Stortinget ber regjeringen i jordbruksoppgjøret i 2021 øke målprisen på korn uten økning i prisnedskrivning for kraftfôr, for å stimulere til mer bærekraftig dyrehold med mindre bruk av kraftfôr, og mer bruk av grovfôr og utmarksbeite.

    Forslag nr. 5 fra Bastholm, Une på vegne av Miljøpartiet De Grønne


    Stortinget ber regjeringen i jordbruksoppgjøret i 2021 om å øke beite- og grastilskuddet for å vri fôret over fra kraftfôr til norskprodusert gras.

    Forslag nr. 6 fra Bastholm, Une på vegne av Miljøpartiet De Grønne


    Stortinget ber regjeringen øke støtten til opplysningskontorene for korn, frukt og grønt for å stimulere til økt etterspørsel etter norskprodusert vegetabilsk mat.

    Forslag nr. 7 fra Bastholm, Une på vegne av Miljøpartiet De Grønne


    Stortinget ber regjeringen gå gjennom tollvernet for poteter, frukt og grønt, og vurdere å fremme forslag om å endre fra kronetoll til prosenttoll for frukt og grønnsaker som kan dyrkes i Norge, samt poteter.