Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

Prop. 142 S (2019-2020), Innst. 19 S (2020-2021)

  • Forslag nr. 61 fra Gjelsvik, Sigbjørn på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen sørge for at alle dagpengemottakere får en kompensasjonsgrad på 80 pst. av inntekt opp til 3 G, med virkning fra 1. oktober 2020 og inntil videre.

    Forslag nr. 62 fra Gjelsvik, Sigbjørn på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen omgjøre den foreslåtte tilskuddsordningen til kommuner som vil kompensere bedrifter som rammes av omfattende lokale smitteverntiltak til en søknadsbasert tilskuddsordning til virksomheter som rammes av slike tiltak, der virksomhetene kan motta støtte basert på den samme modell som blir gjort gjeldende i den nye kompensasjonsordningen for reiselivsnæringen.

    Forslag nr. 63 fra Gjelsvik, Sigbjørn på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen i forbindelse med alle større, både gjeldende og fremtidige støtteordninger og krisepakker til luftfarten stille betingelser om at det skal være faste stillinger med direkte ansettelser i flyselskapet.

    Forslag nr. 64 fra Gjelsvik, Sigbjørn på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen i forbindelse med alle større, både gjeldende og fremtidige støtteordninger og krisepakker til luftfarten stille betingelser om etterlevelse av hjemmebaseregler som klart definerer arbeidsgiveransvaret, sosialt ansvar og norsk arbeidsrettslig lovgivning.

    Forslag nr. 65 fra Gjelsvik, Sigbjørn på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen i forbindelse med alle større, både gjeldende og fremtidige støtteordninger og krisepakker til luftfarten stille betingelser om at det ikke skal godtas bekvemmelighetsflagg eller subsidiering av utenlandske underselskap.

    Forslag nr. 66 fra Gjelsvik, Sigbjørn på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen komme tilbake innen utgangen av 2020 med forslag om en stabiliseringspakke for luftfarten, med økonomiske rammevilkår som ivaretar flyselskap hjemmehørende i Norge, inkludert tiltak som sikrer seriøsitet og ordnede lønns- og arbeidsvilkår i luftfarten.