Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

Prop. 1 S (2022-2023), Innst. 8 S (2022-2023)

  • Forslag nr. 24 fra Bjørlo, Alfred Jens på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringa legge fram ei sak raskast mulig på nyåret om en kommunal støtteordning for mindre bedrifter med høge strømkostnader, som supplement til ordningen med fastprisavtaler.

    Forslag nr. 25 fra Bjørlo, Alfred Jens på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringa legge fram ei sak raskast mulig på nyåret med forslag til meir fleksible modellar for fastprisavtaler på straum for næringslivet, som tar høgd for at mange bedrifter har store variasjonar i straumforbruk gjennom døgnet og året.

    Forslag nr. 26 fra Bjørlo, Alfred Jens på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen komme raskest mulig tilbake til Stortinget med en vurdering av mulige utvidede strømstøttetiltak for å hjelpe industri som er kritisk for norsk og europeisk fornybaromstilling og energi- og råvareuavhengighet, og som er innenfor rammene av slike tiltak innført i andre land i EU/EØS-området.

    Forslag nr. 27 fra Nordlund, Willfred på vegne av Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti


    Stortinget ber regjeringen videreføre maksimalgrensen for støtteberettiget forbruk i den midlertidige strømstøtteordningen for primærprodusenter i jordbruket på 60 000 kWt per måned per foretak ut andre kvartal 2023.

    Forslag nr. 28 fra Helleland, Linda Hofstad på vegne av Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig Folkeparti


    Stortinget ber regjeringen legge frem en stortingsmelding om hvordan privat eierskap i Norge kan styrkes, i løpet av 2023.