Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Representantforslag fra stortingsrepresentantene Jan Sahl, Dagfinn Høybråten, Dagrun Eriksen og Ingebrigt S. Sørfonn om forsterket innsats og økt fokus på rassikring

Dokument nr. 8:48 (2006-2007), Innst. S. nr. 215 (2006-2007)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Dagrun Eriksen, Dagfinn Høybråten, Ingebrigt S. Sørfonn, Jan SahlSaken er behandlet i transport- og kommunikasjonskomiteenForslag fra (KrF)Innstilling avgitt 29.05.2007Innst. S. nr. 215 (2006-2007)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet et forslag fra Kristelig Folkeparti om en egen sak om rassikring, og der det bl.a. gis en oversikt over de økonomiske utfordringer vi totalt står overfor på rassikringsområdet. Stortingsflertallet, medlemmene fra Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet, fant ikke å ta stilling til en slik plan, bl.a. med henvisning til at trafikantene er betre tjent med at Regjeringen arbeider med konkrete rassikringsprosjekt i staden for å produsere nye dokument.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 29.05.2007

    Behandlet i Stortinget: 05.06.2007