Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Riksrevisjonens undersøkelse av forvaltningen og kontrollen av fiskeressursene i Barentshavet og Norskehavet - en parallell revisjon mellom norsk og russisk riksrevisjon

Dokument nr. 3:2 (2007-2008), Innst. S. nr. 294 (2007-2008)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Dokument fra RiksrevisjonenSaken er behandlet i kontroll- og konstitusjonskomiteenInnstilling avgitt 10.06.2008Innst. S. nr. 294 (2007-2008)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet innstilling fra kontroll- og konstitusjonskomiteen om Riksrevisjonens undersøkelse av forvaltningen og kontrollen av fiskeressursene i Barentshavet og Norskehavet - en parallell revisjon mellom norsk og russisk riksrevisjon. En enstemmig komité viser til at uregistrert og ulovlig uttak av fisk er ødeleggende for markedet og for næringens omdømme. Komiteen er derfor godt fornøyd med at det er gjennomført en parallell revisjon på området. Komiteen konstaterer at fiskeri- og kystdepartementet deler Riksrevisjonens bekymring knyttet til det omfattende overfisket og at forvaltningen har satt i gang arbeid på flere områder for å løse de utfordringene man fortsatt står overfor. Komiteen understreker behovet for et oppdatert regelverk som effektivt kan håndheves samt at Kystvakten bruker de nødvendige ressurser for å kunne gjennomføre en effektiv kontroll av fiskeressursene.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 10.06.2008

    Behandlet i Stortinget: 16.06.2008