Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

E-handel i Stortingets administrasjon

Digitalisering av anskaffelser og bestillinger er forankret i Stortingets strategi. Stortinget har derfor innført en e-handelsløsning som skal generere enhetlige elektroniske bestillinger til våre leverandører.

E-handel defineres som bruk av elektronisk verktøy for planlegging, gjennomføring og oppfølging av kjøp av varer og tjenester. E-handel er et virkemiddel for å oppnå bedre og effektive anskaffelser. Stortingets administrasjon har innført en e-handelsløsning for å sikre en sporbar og dokumentert prosess fra bestilling til betaling.

Stortingets administrasjon ønsker å gjøre så mange som mulig av sine bestillinger elektronisk via bestillingssystem, og inviterer leverandører til et samarbeid slik at bestillingene kan gjøres i e-handelsløsningen. Stortinget har også tatt i bruk et elektronisk konkurransegjennomføringsverktøy som benyttes på Stortingets anskaffelser.

For mer informasjon om e-handel i Stortinget, ta kontakt med oss: postmottak.ehandel@stortinget.no.

Sist oppdatert: 23.09.2022 16:00
: