Stortinget - Møte onsdag den 20. november 2002 kl. 10

Dato: 20.11.2002

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 5, fra representanten Johnny Hult til justisministeren, vil bli tatt opp av representanten Per Roar Bredvold.

Spørsmål 8, fra representanten Magnhild Meltveit Kleppa til olje- og energiministeren, vil bli besvart av utdannings- og forskningsministeren på vegne av olje- og energiministeren, som er bortreist.

Spørsmål 9, fra representanten May Hansen til barne- og familieministeren, vil bli besvart av helseministeren på vegne av barne- og familieministeren, som er bortreist.

Spørsmål 12, fra representanten Steinar Bastesen til fiskeriministeren, blir etter anmodning fra statsråden flyttet og besvart etter spørsmål 23, dvs. til slutt i spørretimen.

Spørsmål 16, fra representanten Bjørgulv Froyn til samferdselsministeren, er trukket tilbake.

Spørsmål 20, fra representanten Carsten Dybevig til kommunal- og regionalministeren, er overført til justisministeren som rette vedkommende. Etter anmodning fra statsråden blir dette spørsmålet flyttet og besvart etter spørsmål 5, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 21, fra representanten Svein Roald Hansen til miljøvernministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmålene 22 og 23, fra henholdsvis representantene Sylvia Brustad og Mette Gundersen til miljøvernministeren, vil bli besvart av kommunal- og regionalministeren på vegne av miljøvernministeren, som er bortreist.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 20

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 18

Spørsmål 19

Spørsmål 21

Spørsmål 22

Spørsmål 23

Spørsmål 12