Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Forskrifter etter koronaloven 8. april

Onsdag 8. april mottok Stortinget flere forskrifter fra regjeringen etter koronaloven. Les forskriftene og mottatte erklæringer.

Forskrifter etter koronaloven mottatt 8. april 

Midlertidig forskrift 8. april 2020 om kompensasjonsytelse til selvstendig næringsdrivende og frilansere som har mistet inntekt som følge av utbrudd av covid‑19 (Erklæringer er mottatt og publisert på forskriftssiden).

Midlertidig forskrift 8. april 2020 om byggverk for innkvartering av asylsøkere mv. som følge av utbrudd av covid-19 (Erklæringer er mottatt og publisert på forskriftssiden).

Midlertidig forskrift 8. april 2020 om unntak fra regler om fysisk årsmøte og generalforsamling mv. i eierseksjonssameier, borettslag og boligbyggelag for å avhjelpe konsekvenser av utbrudd av covid-19 (Erklæringer er mottatt og publisert på forskriftssiden).

Forskrift 8. april 2020 om endring i midlertidig forskrift 27. mars 2020 nr. 491 om tilpasninger i lovgivningen om barnehager som følge av utbrudd av Covid-19 (Erklæring er mottatt og publisert på forskriftssiden).

Forskrift 8. april 2020 om endring i midlertidig forskrift 27. mars 2020 nr. 492 om tilpasningen i lovgivningen om grunnskoleopplæring og videregående opplæring som følge av utbrudd av Covid-19 (Erklæring er mottatt og publisert på forskriftssiden).

Midlertidig forskrift 8. april 2020 om unntak fra frister i vedtekter om avholdelse av ordinær generalforsamling og ordinært årsmøte for aksjeselskaper, allmennaksjeselskaper og samvirkeforetak for å avhjelpe konsekvenser av utbrudd av covid-19

En tredjedel av Stortingets medlemmer kan stanse en forskrift, eller deler av en forskrift, før den trer i kraft hvis de innen 24 timer leverer en erklæring om at de ikke støtter den.

Les mer om koronaloven

Forskrifter etter koronaloven mottatt 3. april 

Forskrifter mottatt 3. april

Forskrifter etter koronaloven mottatt 27. mars

Forskrifter mottatt 27. mars

Sist oppdatert: 09.04.2020 10:15
: