Stortinget - Møte onsdag den 7. mars 2018

Dato: 07.03.2018
President: Olemic Thommessen

Søk

Innhold

Formalia

President: Olemic Thommessen

Presidenten: Representanten Nicholas Wilkinson vil fremsette et representantforslag.

Nicholas Wilkinson (SV) []: På vegne av stortingsrepresentantene Audun Lysbakken, Solfrid Lerbrekk, Freddy André Øvstegård og meg selv vil jeg fremme et forslag om fast ansatte vikarer for bedre velferd og tryggere jobber.

Presidenten: Representanten Solfrid Lerbrekk vil fremsette et representantforslag.

Solfrid Lerbrekk (SV) []: På vegner av representantane Kari Elisabeth Kaski, Nicholas Wilkinson og meg sjølv vil eg fremja eit forslag med ti konkrete punkt for korleis ein kan gjera kampen mot arbeidslivskriminalitet enklare og meir effektiv.

Presidenten: Representanten Kari Henriksen vil fremsette et representantforslag.

Kari Henriksen (A) []: Jeg vil gjerne framsette et representantforslag på vegne av representantene Anette Trettebergstuen, Fredric Holen Bjørdal, Jonas Gahr Støre, Hadia Tajik og meg selv om et offentlig og ideelt drevet barnevern.

Presidenten: Representanten Freddy André Øvstegård vil fremsette et representantforslag.

Freddy André Øvstegård (SV) []: Jeg har gleden av å sette fram et representantforslag på vegne av Nicholas Wilkinson og meg selv om å legge ned Kringkastingsrådet.

Presidenten: Representanten Ingalill Olsen vil fremsette et representantforslag.

Ingalill Olsen (A) []: På vegne av stortingsrepresentantene Sverre Myrli, Kirsti Leirtrø, Øystein Langholm Hansen og meg selv vil jeg framsette forslag om å sørge for at fagansvar for planlegging av havner og farleder skal ligge hos Kystverket.

Presidenten: Representanten Steinar Ness vil fremsette et representantforslag.

Steinar Ness (Sp) []: På vegner av stortingsrepresentantane Trygve Slagsvold Vedum, Knut Arild Hareide, Hans Fredrik Grøvan, Per Olaf Lundteigen og meg sjølv har eg gleda av å fremje eit forslag om at utdanningsreforma i Forsvaret vert lagd fram som eiga sak til handsaming i Stortinget.

Presidenten: Representanten Olaug V. Bollestad vil fremsette et representantforslag.

Olaug V. Bollestad (KrF) []: På vegne av Geir Jørgen Bekkevold og meg selv vil jeg fremme et forslag om en gjennomgang av offentlige oppreisnings- og erstatningsordninger.

Presidenten: Representanten Geir Jørgen Bekkevold vil fremsette et representantforslag.

Geir Jørgen Bekkevold (KrF) []: På vegne av representantene Olaug V. Bollestad, Hans Fredrik Grøvan og meg selv har jeg gleden av å fremme et forslag om språkopplæring til kontantstøttemottakere og fjerning av botidskravet på fem år knyttet til kontantstøtten.

Presidenten: Forslagene vil bli behandlet på reglementsmessig måte.