Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

  • Forslag nr. 1 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen følge opp handlingsplanen mot fattigdom med bl.a. heving av minstepensjon over EUs fattigdomsgrense og statlig fastsettelse av minstesatser for sosialhjelp.

    Forslag nr. 2 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen i forbindelse med salderingen av budsjettet for 2007 tilføre de regionale helseforetakene tilstrekkelige midler slik at inneværende års driftsunderskudd dekkes.

    Forslag nr. 3 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Det henstilles til Regjeringen å iverksette tiltak, herunder ekstraordinær finansiell støtte, for å assistere Burmas (Myanmars) naboland med flyktningmottak, slik at ingen flyktninger stoppes på grensen og risikerer tvangsretur til Burma (Myanmar).

    Forslag nr. 4 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen fremme de nødvendige forslag slik at bygging av nytt fengsel i Indre Salten gjennomføres så raskt som mulig.

    Forslag nr. 5 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen fremme sak om øremerking av CO2-avgift til miljøformål og energiforskning.

    Forslag nr. 6 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen opprette et infrastrukturfond, pålydende 300 mrd. kr. Avkastningen øremerkes veiinvesteringer med 70 pst., jernbane- og kollektivtiltak, inkludert bussbasert kollektivtrafikk med 25 pst. og bredbånd med 5 pst.

    Forslag nr. 7 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Det henstilles til Regjeringen å fremme sak om innføring av obligatoriske helseundersøkelser for jenter for å avdekke kjønnslemlestelser.