Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

Prop. 1 S (2011-2012), Innst. 15 S (2011-2012)

  • Forslag nr. 18 fra Elvestuen, Ola på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen videreføre dagens betalingspraksis knyttet til tiltaksplasser i Attføringsbedriftene og Vekstbedriftene til 1.7.2012. Stortinget ber videre regjeringen i samarbeid med disse bedriftene fremme et forslag til en ny og bedre betalingspraksis i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett for 2012.

    Forslag nr. 19 fra Elvestuen, Ola på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen endre minstekrav til arbeidstidsreduksjon i dagpengeforskriften § 6-6 for å beholde dagpengerettighetene til 20 pst.

    Forslag nr. 20 fra Elvestuen, Ola på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen tilpasse regelverket for rullerende permittering slik at bedriften der det er enighet mellom ansatte og arbeidsgiver kun betaler arbeidsgiverperiode for det antall stillinger som faktisk er permittert.

    Forslag nr. 21 fra Elvestuen, Ola på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen snarest innføre normerte sykemeldingsperioder etter svensk modell.

    Forslag nr. 22 fra Elvestuen, Ola på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen snarest fastsette en forpliktende opptrappingsplan for en nasjonal minstenorm for sosialhjelp. I første omgang ber Stortinget regjeringen øke satsene med 20 pst. i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett for 2012.

    Forslag nr. 23 fra Elvestuen, Ola på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett for 2012 legge fram en forpliktende opptrappingsplan for å styrke selvstendig næringsdrivendes sosiale rettigheter.