Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

Dokument 8:22 S (2015-2016), Innst. 221 S (2015-2016)

  • Forslag nr. 1 fra Fylkesnes, Torgeir Knag på vegne av Sosialistisk Venstreparti


    Stortinget ber presidentskapet fremme forslag om endring av Stortingets forretningsorden for å innføre en ordning der representantenes selskapsinteresser (aksjer, andeler mv.) offentliggjøres i komiteenes innstillinger der dette er relevant for saken og uavhengig av interessenes økonomiske verdi.

    Forslag nr. 2 fra Fylkesnes, Torgeir Knag på vegne av Sosialistisk Venstreparti


    Stortinget ber presidentskapet fremme forslag om endring av Reglement om register for stortingsrepresentantenes verv og økonomiske interesser slik at grensen på én prosent av selskapskapitalen eller grunnbeløpet i folketrygden (1 G) endres til å gjelde alle slike interesser, uten beløpsgrense. Alle selskapsinteresser blir med en slik endring registreringspliktige.

    Forslag nr. 3 fra Arnstad, Marit på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen vurdere om tilsvarende regler som gjelder for registrering av regjeringsmedlemmers økonomiske interesser, bør gjøres gjeldende for departementsråder.

    Forslag nr. 4 fra Arnstad, Marit på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber presidentskapet ta initiativ til endring av Reglement om register for stortingsrepresentantenes verv og økonomiske interesser, slik at alle selskapsinteresser, uavhengig av verdi, skal føres opp i dette registeret.