Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

Dokument nr. 8:59 (1996-97), Innst. S. nr. 179 (1996-97)

  • Forslag nr. 2 fra Solheim, Erik på vegne av Sosialistisk Venstreparti


    Stortinget ber Regjeringen om å utsette behandlingen av klage på konsesjon for utbygging av gasskraftverkene til etter at forhandlingene om en ny protokoll for NOx-utslipp er sluttført.

    Forslag nr. 3 fra Solheim, Erik på vegne av Sosialistisk Venstreparti


    «Stortinget ber Regjeringen legge fram en plan for hvordan man ved hjelp av fornybar energi og energiøkonomisering kan utvinne et like stort antall TWh som det er beregnet at de to planlagte gasskraftverkene vil kunne produsere.»

    Forslag nr. 4 fra Solheim, Erik på vegne av Sosialistisk Venstreparti


    " Stortinget ber Regjeringen legge fram for Stortinget en gjennomgang av alle muligheter moderne teknologi gir for å bygge gasskraftverk med minimale CO2-utslipp, f.eks. gjennom reinjisering og forutsetter at Regjeringen utsetter behandlingen av klage på konsesjon for utbygging av gasskraftverkene til dette er klarlagt."

    Forslag nr. 5 fra Solheim, Erik på vegne av Sosialistisk Venstreparti


    Stortinget ber Regjeringen legge fram for Stortinget en gjennomgang av arbeidet i EU når det gjelder krav til utnyttelse av energien fra kraftverk og kartlegge hvilke forpliktelser Norge har på dette området i henhold til EØS-avtalen. Stortinget ber Regjeringen utsette behandlingen av klage på konsesjon for utbygging av gasskraftverk til dette er gjort.