Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Forslag fra stortingsrepresentantene Kari Kjønaas Kjos, Kenneth Svendsen, Robert Eriksson, Harald T. Nesvik og Thore A. Nistad om at rullestoler som kun er til utendørs bruk og med en maksimal hastighet på inntil 10 km/t kan tillates på lik linje med ordinære batteridrevne rullestoler

Dokument nr. 8:62 (2005-2006), Innst. S. nr. 192 (2005-2006)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Harald T. Nesvik, Kenneth Svendsen, Kari Kjønaas Kjos, Robert Eriksson, Thore A. NistadSaken er behandlet i arbeids- og sosialkomiteenForslag fra (FrP)Innstilling avgitt 02.06.2006Innst. S. nr. 192 (2005-2006)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har vedtatt å vedlegge protokollen et forslag fra Fremskrittspartiet om at rullestoler som kun er til utendørs bruk og med en maksimal hastighet på inntil 10 km/t kan tillates på lik linje med ordinære batteridrevne rullestoler. Bakgrunnen til at forslaget blir vedlagt protokollen er at Samferdselsdepartementet, i sin brevveksling med arbeids- og sosialkomiteen, uttaler at man er i dialog med andre departementer "med sikte på å finne en akseptabel løsning for den aktuelle gruppen".

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 02.06.2006

    Behandlet i Stortinget: 07.06.2006