Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Forslag fra stortingsrepresentantene Ola T. Lånke, Line Henriette Holten Hjemdal og Ingebrigt S. Sørfonn om å bygge et nytt, moderne og funksjonelt klinikkbygg for produksjonsdyr ved Norges Veterinærhøgskole (NVH), alternativt gjennomføre en samlokalisering av NVH og Universitetet for miljø- og biovitenskap i Ås

Dokument nr. 8:100 (2005-2006), Innst. S. nr. 31 (2006-2007)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Ingebrigt S. Sørfonn, Line Henriette Holten, Ola T. LånkeSaken er behandlet i kirke-, utdannings- og forskningskomiteenForslag fra (KrF)Innstilling avgitt 09.11.2006Innst. S. nr. 31 (2006-2007)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet et forslag fra representanter for Kristelig Folkeparti om å bygge nytt klinikkbygg for produksjonsdyr ved Norges Veterinærhøgskole, alternativt gjennomføre en samlokalisering med Universitetet for miljø- og biovitenskap. Under henvisning til at Kunnskapsministeren tar sikte på å legge fram spørsmål knyttet til modernisering av Veterinærhøgskolen i Revidert nasjnalbudsjett for 2007, ble forslaget vedlagt protokollen.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 09.11.2006

    Behandlet i Stortinget: 23.11.2006