Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Representantforslag om at Riksrevisjonen foretar ensærskilt undersøkelse av anskaffelsesprosessen og grunnlaget for valget av Joint Strike Fighter (JSF) (F-35)

Dokument 8:167 S (2010-2011), Innst. 376 S (2011-2012)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Anders Anundsen, Jan Arild EllingsenSaken er behandlet i kontroll- og konstitusjonskomiteenUtkast til innstilling er forelagt for utenriks- og forsvarskomiteen til uttalelse<br/>Forslag fra (FrP)Innstilling avgitt 05.06.2012Innst. 376 S (2011-2012)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet representantforslag fra representanter fra Fremskrittspartiet om å be Riksrevisjonen foreta en særskilt undersøkelse av anskaffelsesprosessen og grunnlaget for valget av nye kampfly. Representantforslaget ble ikke bifalt. Kun Fremskrittspartiets representanter stemte for forslaget. De øvrige partiers begrunnelse for å gå mot forslaget var at det ikke er praksis for at Riksrevisjonen foretar slike forhåndsrevisjoner.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 05.06.2012

    Behandlet i Stortinget: 14.06.2012