Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Representantforslag om å la Vinmonopolet overta taxfreesalget av alkoholholdig drikke ved Avinors luftfartsvirksomheter

Dokument 8:50 S (2017-2018), Innst. 124 S (2017-2018)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Emilie Mehl, Kjersti Toppe, Sigrid Simensen IlsøySaken er behandlet i helse- og omsorgskomiteenForslag fra (Sp)<br/>utkast til innstilling er forelagt for transport- og kommunikasjonskomiteen til uttalelseInnstilling avgitt 13.02.2018Innst. 124 S (2017-2018)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet et forslag fra Senterpartiet om taxfree-salget av alkoholholdig drikke ved Avinors luftfartsvirksomheter. Stortinget har vedtatt å be regjeringen følge opp et anmodningsvedtak fra høsten 2016, der regjeringen ble bedt om å legge frem en sak med vurderinger av konsekvensene mv av å la Vinmonopolet overta taxfree-salget av alkoholholdig drikke. Stortinget har nå vedtatt å be regjeringen følge opp dette vedtaket med en egen sak til Stortinget i løpet av 2018. Arbeiderpartiet, Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Kristelig Folkeparti; Miljøpartiet De Grønne og Rødt stemte for vedtaket.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen med avvik/tillegg

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 13.02.2018

    Behandlet i Stortinget: 27.02.2018