Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Nyhetsbrev: EU/EØS-nytt

EU/EØS-nytt er et tilbud til stortingsrepresentanter og ansatte i Stortinget. Eksterne kan også abonnere.

Stortingsbiblioteket er ansvarlig for nyhetsbrevet. Det inneholder et utvalg EU- og EØS-nyheter som kan være relevante for arbeidet i Stortinget. 

Formålet med nyhetsbrevet er å informere om nye forslag og initiativ fra EU, behandlingen av sentrale EU-saker i nordiske land, relevante dommer og uttalelser fra ESA, bakgrunnsinformasjon om saker i media og annen relevant informasjon. Det foretas et utvalg, hvor det blant annet legges vekt på å ta med saker som er i en tidlig fase i EUs beslutningsprosess. Større saker som får omtale i norske medier eller offisielle norske EU-nettsider vil ikke nødvendigvis bli omtalt her.

Nyhetsbrevet inneholder i hovedsak korte nyhetstekster. Tekstene sammenfatter informasjon publisert i ulike kilder, og representerer ikke synspunktene til den som har skrevet omtalen. Det vil som oftest bli lenket til kildene som blir benyttet. På grunn av opphavsrettsregler vil noen av kildene bare være tilgjengelige for interne brukere tilknyttet Stortingets nettverk.

Ansvarlig: Stortingsbiblioteket, bibl@stortinget.no

Sist oppdatert: 12.03.2024 16:15

Motta EU/EØS-nytt

: