Stortinget - Møte onsdag den 19. mai 1999 kl. 10

Dato: 19.05.1999

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en lang rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 1, fra representanten Dag Danielsen til kulturministeren, vil bli besvart av justisministeren på vegne av kulturministeren, som er bortreist.

Spørsmål 2, fra representanten Olaf Gjedrem til kulturministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 3, fra representanten Hallgeir H. Langeland til utenriksministeren, må utsettes til neste spørretime, da utenriksministeren er bortreist.

Spørsmål 4, fra representanten Dag Danielsen til utenriksministeren, vil bli besvart av utviklings- og menneskerettighetsministeren på vegne av utenriksministeren, som er bortreist.

Spørsmålene 12 og 13, fra representanten Rolf Reikvam til kirke-, utdannings- og forskningsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmålene 14, 15 og 16, fra henholdsvis representantene Thore Aksel Nistad, Steinar Bastesen og Olaf Gjedrem til samferdselsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 18, fra representanten John I. Alvheim til helseministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 19, fra representanten Elsa Skarbøvik til utviklings- og menneskerettighetsministeren, vil etter anmodning fra statsråden bli flyttet og besvart etter spørsmål 4, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 20, fra representanten Ågot Valle til miljøvernministeren, bortfaller, da spørreren ikke er til stede.

Spørsmål 22, fra representanten Jørn L. Stang til kommunal- og regionalministeren, vil bli besvart av miljøvernministeren, på vegne av kommunal- og regionalministeren, som er bortreist.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 19

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 18

Spørsmål 20

Spørsmål 21

Spørsmål 22