Stortinget - Møte onsdag den 19. mai 2004 kl. 10

Dato: 19.05.2004

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en lang rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 1, fra representanten Bjarne Håkon Hanssen til helseministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 2, fra representanten Harald T. Nesvik til helseministeren, vil bli besvart av sosialministeren på vegne av helseministeren, som er bortreist. Etter anmodning fra sosialministeren blir spørsmålet flyttet og besvart før spørsmål 12, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 3, fra representanten Bendiks H. Arnesen til landbruksministeren, vil bli besvart av justisministeren på vegne av landbruksministeren, som er bortreist.

Spørsmål 7, fra representanten Steinar Bastesen til kultur- og kirkeministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 10, fra representanten Ulf Erik Knudsen til barne- og familieministeren, vil bli besvart av olje- og energiministeren på vegne av barne- og familieministeren, som er bortreist.

Spørsmål 14, fra representanten Ranveig Frøiland til samferdselsministeren, bortfaller, da spørreren ikke er til stede.

Spørsmål 16, fra representanten Per Roar Bredvold til forsvarsministeren, vil bli besvart av miljøvernministeren på vegne av forsvarsministeren, som er bortreist. Etter anmodning fra miljøvernministeren blir spørsmålet flyttet og besvart før spørsmål 3.

Spørsmål 1

Spørsmål 16

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 2

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15