Stortinget - Møte onsdag den 26. april 2006 kl. 10

Dato: 26.04.2006

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en lang rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er lagt fram på representantenes plasser.

Presidenten vil foreslå, til tross for at han vil uttrykke misnøye med at det er nødvendig med så mange endringer, at endringene blir godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmålene 1, 3 og 4, fra henholdsvis representantene Bård Hoksrud, Line Henriette Holten Hjemdal og Jan Tore Sanner til finansministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 2, fra representanten Gunnar Gundersen til finansministeren, er overført til miljøvernministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 5, fra representanten Kari Lise Holmberg til kommunal- og regionalministeren, vil bli tatt opp av representanten Torbjørn Hansen.

Spørsmål 8, fra representanten Jon Lilletun til utviklingsministeren, vil etter anmodning fra statsråden bli flyttet og besvart etter spørsmål 25, dvs. til slutt i spørretimen.

Spørsmål 10, fra representanten Peter Skovholt Gitmark til nærings- og handelsministeren, er overført til arbeids- og inkluderingsministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 11, fra representanten Petter Løvik til nærings- og handelsministeren, er overført til olje- og energiministeren som rette vedkommende.

Spørsmålene 15, 16, 17, 18, 20 og 22, fra henholdsvis representantene Ine Marie Eriksen, Odd Einar Dørum, Borghild Tenden, Trine Skei Grande, Vera Lysklætt og May Helen Molvær Grimstad til kunnskapsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 19, fra representanten Anne Margrethe Larsen til kunnskapsministeren, er overført til arbeids- og inkluderingsministeren, som rette vedkommende. Imidlertid bortfaller spørsmålet, da spørreren ikke er til stede.

Spørsmål 21, fra representanten Anders Anundsen til kunnskapsministeren, vil bli besvart av arbeids- og inkluderingsministeren på vegne av kunnskapsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 18

Spørsmål 19

Spørsmål 20

Spørsmål 21

Spørsmål 22

Spørsmål 23

Spørsmål 24

Spørsmål 25

Spørsmål 8