Stortinget - Møte onsdag den 24. oktober 2007 kl. 10

Dato: 24.10.2007

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en lang rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser her til den oversikten som er delt om i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmålene 3 og 4, fra representanten Per Roar Bredvold til forsvarsministeren, vil bli besvart av miljøvern- og utviklingsministeren på vegne av forsvarsministeren, som er bortreist.

Spørsmålene 8–16, fra representantene Arne Sortevik, Borghild Tenden, Svein Roald Hansen, Ola T. Lånke, Dagfinn Sundsbø, Anne Margrethe Larsen, Finn Martin Vallersnes og Hans Frode Kielland Asmyhr til samferdselsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden har sykdomsforfall.

Spørsmål 17, fra representanten Torbjørn Hansen til kunnskapsministeren, er overført til forsknings- og høyere utdanningsministeren. Spørsmålet vil bli besvart av finansministeren på vegne av forsknings- og høyere utdanningsministeren, som er bortreist. Etter anmodning fra finansministeren blir dette spørsmålet flyttet og besvart etter spørsmål 1, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 18, fra representanten Hans Olav Syversen til justisministeren vil bli besvart av helse- og omsorgsministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 19, fra representanten Kari Kjønaas Kjos til barne- og likestillingsministeren er overført til kommunal- og regionalministeren som rette vedkommende. Etter anmodning fra kommunal- og regionalministeren blir dette spørsmålet flyttet og besvart etter spørsmål 2.

Spørsmål 20, fra representanten May-Helen Molvær Grimstad til kultur- og kirkeministeren, er overført til finansministeren som rette vedkommende. Etter anmodning fra finansministeren blir dette spørsmålet flyttet og besvart etter finansministerens øvrige spørsmål.

Spørsmål 1

Spørsmål 17

Spørsmål 20

Spørsmål 2

Spørsmål 19

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 18

Spørsmål 21

Spørsmål 22