Stortinget - Møte onsdag den 13. oktober 2010 kl. 10

Dato: 13.10.2010

Sak nr. 2

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikten som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 2, fra representanten Per Roar Bredvold til kommunal- og regionalministeren, er overført til justisministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 8, fra representanten Gunnar Gundersen til miljø- og utviklingsministeren, vil bli besvart av forsknings- og høyere utdanningsministeren på vegne av miljø- og utviklingsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 9, fra representanten Ketil Solvik-Olsen til miljø- og utviklingsministeren, er overført til olje- og energiministeren som rette vedkommende. Spørsmålet må imidlertid utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmålene 10 og 11, fra henholdsvis representantene Trine Skei Grande og Bård Hoksrud til justisministeren, blir etter anmodning fra statsråden flyttet og besvart etter spørsmål 2, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 13, fra representanten Tor Sigbjørn Utsogn til kulturministeren, vil bli tatt opp av representanten Åse Michaelsen.

Spørsmål 15, fra representanten Harald T. Nesvik til fiskeri- og kystministeren, vil bli besvart av fornyings-, administrasjons- og kirkeministeren på vegne av fiskeri- og kystministeren, som er bortreist.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15