Stortinget - Møte onsdag den 16. mai 2012 kl. 10

Dato: 16.05.2012

Sak nr. 2 [11:05:40]

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en lang rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten. Presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er delt ut på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringene foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 1, fra representanten Elisabeth Røbekk Nørve til miljøvernministeren, er overført til fiskeri- og kystministeren som rette vedkommende. Etter anmodning fra fiskeri- og kystministeren blir dette spørsmålet flyttet og besvart etter spørsmål 16, dvs. til slutt i spørretimen.

Spørsmål 3, fra representanten Torgeir Trældal til justis- og beredskapsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 8, fra representanten Per Roar Bredvold til nærings- og handelsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 9, fra representanten Øyvind Halleraker til samferdselsministeren, besvares av helse- og omsorgsministeren på vegne av samferdselsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 12, fra representanten Sonja Irene Sjøli til helse- og omsorgsministeren, blir tatt opp av representanten Bent Høie.

Presidenten: Spørsmål 1 vil, som vedtatt, bli besvart etter spørsmål 16, dvs. til slutt i spørretimen.

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 1