Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Forslag fra stortingsrepresentantene Erna Solberg, Sonja Sjøli, Inge Lønning og Martin Engeset om endringer i regelverket for pleiepenger for å sikre like rettigheter for begge foreldre ved omsorg for tidlig fødte og syke barn

Dokument nr. 8:20 (2005-2006), Innst. S. nr. 127 (2005-2006)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Erna Solberg, Inge Lønning, Martin Engeset, Sonja Irene SjøliSaken er behandlet i arbeids- og sosialkomiteenForslag fra (H)Innstilling avgitt 04.04.2006Innst. S. nr. 127 (2005-2006)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortingets flertall har med stemmene fra Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Kristelig Folkeparti, Senterpartiet og Venstre vedtatt at et forslag fra Høyre, om endringer i regelverket for pleiepenger for å sikre like rettigheter for begge foreldre ved omsorg for for tidlig fødte og syke barn, vedlegges protokollen. I innstillingen fra arbeids- og sosialkomiteen ber en samlet komite Regjeringen snarest mulig melde tilbake til Stortinget vedrørende nevnte problemstillinger.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 04.04.2006

    Behandlet i Stortinget: 27.04.2006